Perna 3 in 1 Summer Infant Ultimate Comfort pentru gravide si bebelusi la reducere

Orice viitoare sau proaspata mamica stie cat de dificil este sa dormi noaptea sau sa alaptezi un bebelus. Pentru confortul dumneavoastra cei de la Summer Infant au creat o perna speciala 3 in 1 Ultimate Comfort.

Aceasta se regaseste in ofertele magazinelor online specializate in articole pentru copii. De exemplu pe nichiduta o veti gasi la reducere pana in 28 februarie 2017. Acest produs este ideal pentru a oferi suport celor mai solicitate zone ale corpului din timpul sarcinii si dupa.

Vor fi protejate in special urmatoarele parti: burta, spatele, coapsele si gatul. Practic se poate transforma in functie de nevoile pe care le aveti in momentul respectiv. Dupa nastere poate fi utilizata mai ales pe parcursul alaptarii, deoarece veti evita sustinerea in totalitate a greutatii celui mic. Chiar si bebelusul va avea o pozitie foarte confortabila.

perna 3 in 1 ultimate comfort gravide si bebelusi

Perna 3 in 1 Ultimate Comfort gravide si bebelusi

Materialele folosite la fabricarea acesteia sunt de calitate, contribuind la inlaturarea transpiratiei excesive. Husa pernei este confectionata din bumbac de asemenea. Va invitam sa profitati de promotia actuala si sa va achizitionati perna 3 in 1 Ultimate Comfort.

Advertisement