Oursson JM7002-RD – Storcator cu melc apreciat – review

A bea suc natural de fructe si legume in fiecare zi este foarte sanatos insa nu toate aparatele de stors sunt la fel de bune. De preferat este sa folositi un storcator cu melc care foloseste tehnologia de presare la rece asa cum este si modelul Oursson JM7002-RD.

Cu ajutorul acestuia sucurile obtinute nu se vor mai oxida si vor fi mult mai bogate in substante nutritive si vitamine. De asemenea, datorita filtrului cu 3 nivele va rezulta o cantitate mai mare de suc, iar pulpa si coaja vor fi impiedicate sa patrunda in acesta.

Aveti posibilitatea de a extrage suc din aproape orice fructe sau legume fara a le mai taia marunt, si asta datorita faptului ca tubul de alimentare este foarte larg avand diametrul de 7.5 cm. Storcatorul Oursson JM7002-RD este silentios, fiabil si puternic. Are in componenta sa un melc rezistent fabricat din Ultem, un material special care-i da tarie.

oursson jm7002-rd storcator cu melc review

Oursson JM7002-RD storcator cu melc review

Sucul se scurge printr-un jgheab care este prevazut cu un capac special menit sa opreasca scurgerea accidentala a picaturilor. Acest aparat are un pret accesibil si este dotat cu tot felul de functii printre care le amintim pe urmatoarele: functia de autocuratare si cea reverse. De asemenea mai are o perie de curatare inclusa.

Spre final va mai precizam cateva caracteristici tehnice care il fac atat de util: are puterea de 240 W, are o viteza de stoarcere de 60 rotatii pe minut (rpm), este rosu, are greutatea de 7.3 kg si dimensiunile 480 x 240 x 210 mm.

Toate detaliile pe care vi le-am prezentat in acest mic review pun in evidenta si mai mult faptul ca acest produs merita sa fie considerat un bestseller in categoria sa.

Daca doriti sa vedeti si alte modele de storcatoare interesante va invitam sa le descoperiti aici.

Advertisement