Hurom HH-DBE06 – un storcator de fructe cu melc profesional

Daca doriti sa preparati suc din orice tip de fructe sau legume, din iarba de grau, tot felul de radacinoase, frunze sau chiar din verdeturi, atunci cel mai potrivit storcator de fructe pentru dumneavoastra este modelul Hurom HH-DBE06.

Putem spune despre acesta ca este un storcator cu melc profesional, fapt dovedit si prin garantia motorului care este de 10 ani. Tehnologia prin presare la rece il incadreaza in categoria aparatelor tip slow juicer, avand la baza un ax melcat care se invarte cu 70 rpm.

In afara de sucuri naturale mai puteti prepara chiar si lapte din nuci si seminte sau nectar si pireu din fructe si legume mai moi. Toate aceste caracteristici il fac sa fie ideal pentru o familie. Bineinteles ca este foarte rezistent si fiabil avand in vedere faptul ca are anumite componente fabricate din Ultem. Sita acestuia este foarte fina putandu-se prepara sucuri clare si pline de nutrienti.

hurom hh-dbe06 review storcator cu melc

Hurom HH-DBE06 review storcator cu melc

Alte specificatii utile ar mai fi: cele 2 recipiente pentru colectarea sucului si resturilor sau faptul ca este usor de curatat, luand in calcul functia automata de curatare cu care este echipat.

Spre finalul review-ului va mai amintim alte caracteristici esentiale pe care ar trebui sa le cunoasteti inainte de achizitionarea aparatului Hurom HH-DBE06. Acestea sunt urmatoarele: are puterea de 150 W, este dotat cu acc de impingere, cu periuta pentru curatarea sitelor, are culoarea gri metalizat, greutatea de 6.2 kg si dimensiunile 155 x 213 x 400 mm.

Advertisement