Ceasuri Smartwatch Huawei Watch W1 – pana la 29% reducere

Zilele acestea se au loc diverse reduceri la ceasurile de tip smartwatch marca Huawei modelul Watch W1. Magazinul in care le puteti gasi este evomag. Variantele disponibile sunt atat cele cu bratara din piele cat si ele cu bratara din otel inoxidabil.

Pe langa tehnologiile de ultima ora incorporate Huawei mai tine cont si de design, aceste ceasuri fiind ideale ca accesorii la aproape orice tinuta casual sau eleganta. Ecranul unui asemenea model este foarte rezistent, fiind de tip Amoled cu dimensiunea 1.4 inch.

Spatiul de stocare sau memoria flash este de 4 GB, iar memoria RAM alocata este de 512 MB, una destul de mare pentru un asemenea gadget atat de mic. Ca si conectivitate Huawei a inzestrat ceasurile smartwatch cu tehnologie bluetooth.

ceasuri smartwatch huawei watch w1

Ceasuri Smartwatch Huawei Watch W1

Un alt element important il constituie carcasa din otel inoxidabil, care-i confera rezistenta si fiabilitate. Practic este compatibil cu un smartphone cu Android si bineinteles se poate conecta prin wi-fi. Puteti vedea restul detaliilor tehnice si preturile reduse intrand in magazin.

If you enjoyed this article, Get email updates (It’s Free)