Aer conditionat 2018 – mic ghid practic si recomandari dupa brand

In acest articol veti descoperi un mic ghid de alegere al celui mai bun aparat de aer conditionat din anul 2018, precum si cateva recomandari de produse clasificate in functie de cele mai populare brand-uri.

Astfel vom urmari caracteristicile pe care este indicat sa le aiba un aparat de climatizare modern.

Ce capacitate trebuie sa aiba?

Pentru camerele de dimensiuni mici le recomandam pe cele care au capacitatea de 9000 btu, pentru incaperile mici spre medii sunt bune aparatele cu 12000 btu, pentru locuintele sau birourile medii spre mari cele cu capacitatea de 18000 btu, iar pentru spatiile inchise mai mari sunt ideale cele cu 24000 btu.

Care este pretul ideal?

In acest caz pe langa pret trebuie sa urmariti si calitatea acestora, pentru ca raportul dintre aceste doua elemente sa fie unul avantajos. Un pret bun se situeaza undeva intre 1300 si 3000 lei.

Ce filtre sunt recomandate?

Aerul din incaperea in care este instalat aerul conditionat trebuie sa fie cat mai pur. Acest proces se realizeaza cu ajutorul filtrelor din dotarea acestora care pot fi: antibacteriene, antialergenice si cu rol de indepartare a mirosurilor neplacute. Cele mai bune filtre sunt: tip HEPA si HD Carbon.

Care sunt functiile de baza si ce functii speciale sunt cele mai cautate?

Functiile de baza sunt: racire, incalzire, dezumidificare si ventilatie. Ca si functii speciale merita sa le recomandam pe urmatoarele: autorestart, autoclean, autodiagnoza, sleep night mode, timer, mod Turbo, al 6-lea simt, control wi-fi, telecomanda si follow me.

Ce garantie este bine sa aiba?

Analizand majoritatea aparatelor din categoria bestseller am ajuns la concluzia ca este bine ca garantia oferita sa fie de minim 24 luni. Daca este de 36 luni sau mai mult deja este un semn ca aparatul se comporta excelent de-a lungul timpului.

De ce mai trebuie sa tineti cont in timpul procesului de achizitie?

Elementele care reprezinta un reper important sunt legate de dimensiunile acestora. Astfel trebuie sa fie atenti la dimensiunile si greutatile unitatilor interioare si exterioare. Veti avea astfel o idee mult mai clara despre locul unde le veti monta pe perete si cum o veti face.

 

Pentru ca ghidul sa fie cat mai complet va prezentam cateva brand-uri de top care s-au facut remarcate cel mai mult in acest sezon.

Star-Light

Acesta ocupa primele locuri cand vine vorba de cele mai vandute aparate de aer conditionat. Modelele cele mai apreciate de catre clientii magazinelor online sunt: Star-Light ACM-12WIFI si Star-Light ACM-09BIN.

aparate aer conditionat star-light

Aparate aer conditionat Star-Light

 

Kyato

Acesta este un brand relativ nou, dar foarte profesional. Unitatile interioare si exterioare isi fac treaba cu brio pe timp de vara, fapt evidentiat prin modelele care urmeaza: Kyato-12ION, Kyato 18, Kyato K09ION++S si Kyato K12ION++S.

aparate aer conditionat kyato

Aparate aer conditionat Kyato

 

Carrier

Acesta este un nume recunoscut in lumea electrocasnicelor de climatizare. Principalele aparate care ies in evidenta sunt: Carrier 38QHC012DS.

aparate aer conditionat carrier

Aparate aer conditionat Carrier

 

LDK

Uneori cumparatorii vor aparatura din gama de lux, iar brand-ul LDK stie acest lucru, lansand pe piata niste modele sofisticate si eficiente in acelasi timp: LDK De Luxe Series, LDK Aeolus 18 Inverter ART3171, LDK De Luxe Series 24000BTU si LDK Aeolus 24 Inverter ART3172.

aparate aer conditionat ldk

Aparate aer conditionat LDK

 

Gree

Unul dintre brand-urile cele mai bune din lume este lansat de catre chinezi si poarta numele de Gree. Produsele sale sunt echipate cu cele mai noi tehnologii din domeniu: Gree Lomo GWH12QB-K3DNA1C, Gree Lomo GWH24QE-K3DNA1G, Gree Lomo GWH09QB-K3DNA1C si Gree Lomo GWH18QD-K3DNA1C.

aparate aer conditionat gree

Aparate aer conditionat Gree

 

LG

Aceasta marca nu putea sa lipseasca de pe acest segment de electrocasnice. Functiile avansate si design-ul compact caracterizeaza fiecare aparat ce-i poarta numele: LG ArtCool Mirror AM12BP, LG E12EM, LG P18EN, LG ArtCool Mirror AM09BP.

aparate aer conditionat lg

Aparate aer conditionat LG

Aceste brand-uri sunt doar o parte din lunga lista prezenta in ofertele online. In articolele viitoare vom aborda si alte marci la fel de bine vazute si care reusesc sa va faca viata mai usoara cand temperaturile ridicate devin tot mai insuportabile.

Advertisement